Nyheder:

Det her er Crela Kommunikations persondatapolitik

Måske er du helt ligeglad, men er det alligevel ikke en god fornemmelse, at finde ud af, hvilke informationer, jeg samler og gemmer om dig?

Nedenfor får du forklaret, hvad jeg bruger data til. Hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, jeg har om dig.

For mig er det en selvfølge at jeg behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

 

Personlige data
Denne persondatapolitik dækker alle de informationer, jeg opsamler om dig. 

Det gælder, når du:

Persondata kan være dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata, betalingsinformationer, historik om brugen af et website og meget andet.

Hvad gemmer jeg
Egentlig er det ikke ret mange persondata, jeg har brug for, for at kunne drive min virksomhed. Alligevel er der nogle ting, som jeg er nødt til at vide for at kunne udføre en opgave for dig, sende et tilbud eller en faktura eller drive mit website.

Når vi samarbejder om en opgave, gemmer jeg dit navn, telefonnummer og e-mailadresse.
Når du besøger min hjemmeside, opsamler jeg de mest basale cookies – dem kan du læse mere om, længere nede på siden.

Bare rolig, dine data ligger ikke bare og samler støv
Jeg gemmer kun dine data, så længe det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning.
For eksempel skal mine fakturaoplysninger gemmes i fem år.

Deler jeg med andre
Ja, det gør jeg, men det er ikke ret mange, og det er kun med virksomheder der har base i EU.
Når du er på mit website, bliver der samlet anonyme data om, hvordan du bruger sitet – hvilke sider, du besøger, hvor du geografisk er lokaliseret, om det er dit første besøg.

De data bliver delt med:
Google Analytics
Rosenloeve Reklame

Fakturaoplysninger deler jeg med E-conomic. 

Følsomme data
Følsomme data som oplysninger om dit helbred, din økonomi, din religion etc., har Crela Kommunikation ikke brug for. Får du givet mig fortrolige oplysninger via vores samarbejde, så bliver de ikke gemt og ikke delt med andre!

Billederne kan snyde
Hvis du sender billeder taget med dit kamera, så kan de indeholde følsomme og personlige oplysninger. Eksempelvis nøjagtige GPS-data om, hvor billederne er taget. 

Slet evt. sådanne data, før du sender dem til mig.

Cookies
Crela.dk bruger funktioner, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af dette website.

Cookies gemmes på din computer, mobil eller tablet. Det er for at jeg kan se, hvor mange besøgende, der har været på websitet, og hvilke sider, de bruger mest. Jeg kan også se, hvilke søgemaskiner, de har brugt. Og om de er førstegangsbesøgende eller tilbagevendende gæster.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode. Eksempelvis virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det varierer efter type), men de fornys under hvert besøg.

Du kan både blokere for cookies og slette dem.

Se vejledning i at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du vil vide mere eller klage
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til lene@crela.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Crela Kommunikation

Købmagergade 9

4200 Slagelse

Telefon: 20535399

Email: lene@crela.dk

Nogle af vores kunder

© 2018 Crela Kommunikation. Webdesign af rosenloeve.